Stem op Ontzettend blond!

27 mei, 2019 – Castricum

Bierkout doet mee aan de Noord-Hollandse bierverkiezing 2019.

Het is alweer de 5de editie van de Noord-Hollandse bierverkiezing van NH-nieuws & events. Dit jaar worden wederom het beste en populairste bier van Noord-Holland gekozen. Die eerste prijs wordt uitgereikt door een vakjury, bestaande uit echte biersommeliers. De prijs voor het populairste bier wordt natuurlijk door het publiek bepaald!

Elke brouwer moet gevestigd zijn in Noord-Holland en mag 1 speciaalbier inzenden voor de verkiezing. Zo hebben wij ons ‘Ontzettend blond’ bier ingezonden voor de verkiezing! 

De verkiezing onderscheid 2 categorieën speciaalbier:

– het Beste/Populairste verfrissend lichte Bier van NH (tot 7% alc.)
– het Beste/Populairste volmondig zware Bier van NH (vanaf 7% alc.)

Ontzettend blond valt in de categorie: ‘verfrissend lichte’. (5.5%)

 

Er kan gestemd worden vanaf 24 mei via onderstaande link:

https://nhmedia.app.do/noord-hollandsebierverkiezing2019

De bekendmaking van het “Beste” en het “Populairste” bier vindt plaats op zaterdag 15 juni, tijdens het Noord-Hollands Bierfestival van PINT in de Grote Kerk in Alkmaar.

Stem Ontzettend blond!!

Meer nieuws van Bierkout

Bierverkiezing

Stem op Ontzettend blond!

Stem op Ontzettend blond! 27 mei, 2019 – Castricum Bierkout doet mee aan de Noord-Hollandse bierverkiezing 2019. Het is alweer de 5de editie van de Noord-Hollandse bierverkiezing van NH-nieuws &…
Foto 17-11-18 18 40 16

Een nieuw Alkmaars speciaalbiertje!

Een nieuw Alkmaars speciaalbiertje! 19 December, 2018 – Alkmaarsdagblad.nl ALKMAAR – Een groep jonge ondernemers uit Noord-Holland hebben een nieuw Alkmaars speciaal biertje ontwikkeld.Bierkout is opgericht door 4 jonge ondernemers uit…