Lokale trots bij Klaas Uitgeest

17 mei, 2019 – Uitgeest

Dorps, Hollands, stoer

Bij restaurant Klaas in Uitgeest serveren ze lokale producten van kwaliteit. Klaas levert een culinaire beleving in het hard van Noord-Holland.

Ondertussen is Klaas een begrip in de regio, de dorpse uitstraling maakt dit restaurant uniek. Zo krijg je bijvoorbeeld geen servet maar een boeren theedoek naast je bord. Dit draagt bij aan de ‘dorpse’ sfeer in het restaurant, naast de stijlvolle inrichting van Klaas. In de avond wordt op de 1ste verdieping de bovenbar geopend.  Deze is te exclusief af te huren voor verjaardagen, themafeesten, recepties en zelfs bruiloften!

Bierkout & Klaas

Bierkout heeft een speciale band met Klaas, dit is namelijk het eerste verkooppunt van Bierkout. Een samenwerking waar Bierkout super trots op is. Vanaf het eerste moment was het een goede match, het concept van Klaas sluit naadloos aan bij Bierkout’s lokale historie. Dit maakt het drinken van een Ontzettend blond extra speciaal bij Klaas. 

 

Wil jij ook genieten van het smaakvolle lokale aanbod bij Klaas? Neem dan een kijkje op hun website!

Meer nieuws van Bierkout

markt 2

Een echt Alkmaars kerstpakket!

Een echt Alkmaars kerstpakket! 6 december, 2018 – Alkmaar Genieten van het beste van Alkmaar. Ben jij opzoek naar een lokaal en nieuw kerstpakket? Klaar met de standaard pakketten voor…
markt

Bierkout op de ondernemersmarkt in Amsterdam

Bierkout op de ondernemersmarkt in Amsterdam 20 december, 2018 – Amsterdam Bier te koop!! Tijdens de ondernemersmarkt van 2018, was het Ontzettend blond bier van Bierkout te proeven voor gasten.…