Een echt Alkmaars kerstpakket!

6 december, 2018 – Alkmaar

Genieten van het beste van Alkmaar.

Ben jij opzoek naar een lokaal en nieuw kerstpakket? Klaar met de standaard pakketten voor de Kerst, wij hebben de oplossing!

Het kaaspakket van Bierkout & Old Alkmaar is het nieuwe lokale kerstpakket van Alkmaar! De samenwerking tussen deze partijen heeft gersulteerd in een smaakvol kerstpakket met karakter. De historie van Old Alkmaar en Bierkout komen samen in dit mooie lokale kerstpakket. 

In het pakket vind je de heerlijke kaas van Old Alkmaar, je kunt kiezen tussen oud, ouder en oudst. Met de kaasplank van Boska, serveer je de kaas op de juiste manier. Het pakket wordt afgemaakt met het Alkmaars speciaalbier van Bierkout!

Heb jij interesse gekregen in het Alkmaarse kerstpakket van Bierkout? Neem dan contact met ons op! 

Meer nieuws van Bierkout

Foto 17-11-18 18 40 16

Een nieuw Alkmaars speciaalbiertje!

Een nieuw Alkmaars speciaalbiertje! 19 December, 2018 – Alkmaarsdagblad.nl ALKMAAR – Een groep jonge ondernemers uit Noord-Holland hebben een nieuw Alkmaars speciaal biertje ontwikkeld.Bierkout is opgericht door 4 jonge ondernemers uit…
markt 2

Een echt Alkmaars kerstpakket!

Een echt Alkmaars kerstpakket! 6 december, 2018 – Alkmaar Genieten van het beste van Alkmaar. Ben jij opzoek naar een lokaal en nieuw kerstpakket? Klaar met de standaard pakketten voor…