Bierkout op de ondernemersmarkt in Amsterdam

20 december, 2018 – Amsterdam

Bier te koop!!

Tijdens de ondernemersmarkt van 2o18, was het Ontzettend blond bier van Bierkout te proeven voor gasten. Elk jaar organiseert de minor ondernemerschap van de HVA deze markt, voor alle start-ups. Super gaaf!

Bierkout was dus ook van de partij, tijdens de markt was ons bier te proeven voor gasten. Daarnaast was het Ontzettend blond bier ook te koop in verschillende vormen. Zo was er het Bierkout 4-Pack en de Old Alkmaar bier/kaas pakketten. Midden in de Foodhallen van Amsterdam hing een heerlijke sfeer. Jonge ondernemers met vernieuwende ideeën in combinatie met heerlijk eten en drinken!

Het was een geweldige ervaring voor Bierkout en wij zullen zeker vaker op markten en bijeenkomsten te zien zijn in de toekomst!

Meer nieuws van Bierkout

KLAAS_logo-header2

Lokale trots bij Klaas Uitgeest

Lokale trots bij Klaas Uitgeest 17 mei, 2019 – Uitgeest Dorps, Hollands, stoer Bij restaurant Klaas in Uitgeest serveren ze lokale producten van kwaliteit. Klaas levert een culinaire beleving in…
Foto 17-11-18 18 40 16

Een nieuw Alkmaars speciaalbiertje!

Een nieuw Alkmaars speciaalbiertje! 19 December, 2018 – Alkmaarsdagblad.nl ALKMAAR – Een groep jonge ondernemers uit Noord-Holland hebben een nieuw Alkmaars speciaal biertje ontwikkeld.Bierkout is opgericht door 4 jonge ondernemers uit…