Bierkout

Bier voor studenten, door studenten.

10 december, 2018 – Amsterdam

Een studenten speciaalbier?!

Studenten drinken toch alleen maar pils? Bij Café Fest niet! Hier kan je ook genieten van heerlijke speciaalbieren, waaronder het door studenten gebrouwen speciaalbier; Ontzettend blond!

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant

Aan de Wibautstraat in Amsterdam is het de HVA (Hogeschool van Amsterdam) dat de klok slaat met 3 grote gebouwen. Op het Wibauthof tussen de schoolgebouwen vind je het studentencafé van Fest. De hele middag en avond bruist het van de inspirerende en jonge mensen. De huiskamerstijl van Fest maakt dit een fijne en comfortabele plek voor studenten. Tussen de collegs door is hier ruimte voor gezelligheid, terwijl er in de avonden leuke events op de agenda staan.

 

Met de studenten achtergrond van Bierkout is de samenwerking met Fest  natuurlijk perfect! Je kan nu genieten van het Ontzettend blond bier in de huiskamer van Café Fest. 

 

 

Meer nieuws van Bierkout

Bierkout brouwt!

Bierkout brouwt! 25 September, 2o18 – Nieuws, uitgeestonline.nl DNHBB geeft studenten snelcursus bierbrouwen Voor zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA), kreeg Mike Olgers uit Uitgeest samen met drie…

Lokale trots bij Klaas Uitgeest

Lokale trots bij Klaas Uitgeest 17 mei, 2019 – Uitgeest Dorps, Hollands, stoer Bij restaurant Klaas in Uitgeest serveren ze lokale producten van kwaliteit. Klaas levert een culinaire beleving in…