De echte smaak van Alkmaar

23 april 2020 – Alkmaar

Eigenlijk is het een hele logische samenwerking tussen twee bedrijven die beide zijn opgezet door studenten en tot op heden ook nog steeds door studenten wordt geleid. Alkmaar in a Box was op zoek naar origineel Alkmaarse product die nog niet op veel plekken te krijgen was en Bierkout was op zoek naar een partner die het bier kon verkopen in kerstpakketten en relatiegeschenken. Een win-win situatie en een mooie samenwerking was geboren.

Onze partner is gestart vanuit een initiatief om vooral de lokale bewoners wat meer betrokken te krijgen bij de lokale Alkmaarse ondernemers en hun lekkernijen. Veel van deze winkeltjes hebben bijvoorbeeld geen webshop en dan moet je al echt de stad in om je product te halen. Daarom hebben ze besloten om vooral via bedrijven de Boxen aan te bieden en dit sloeg al snel aan. Kerstpakketten en relatiegeschenken zijn de meest voorkomende vorm en op deze manier worden vele werknemers verleid door de smaken van Alkmaar.

Alkmaar in a Box brengt letterlijk de stad naar je toe. Je krijgt een heerlijke Box met de meest uiteenlopende lekkernijen en daarmee support je dus ook nog de lokale ondernemers. Het assortiment is groot genoeg om de Boxen meer dan één keer te bestellen en elke keer andere producten te ontvangen. 

Vele mensen hebben ondertussen al via een Alkmaar in a Box geproefd van het Ontzettend Blond speciaalbier en de reacties zijn uitsluitend positief. 

Lijkt het jou leuk om je collega’s, werknemers of andere relaties een origineel cadeau dat lokale ambacht uitstraalt te geven of ben je zelf gewoon benieuwd wat voor lekker Alkmaar allemaal te bieden heeft?

Meer nieuws van Bierkout

53533197_2194026433995265_5074383283312132096_o

Bier van de maand bij 1480 foodbar!

Bier van de maand bij 1480 foodbar! 1 maart, 2019 – Alkmaar Proef Ontzettend blond in Maart bij 1480. De hele maand maart is Ontzettend blond het bier van de…
markt 2

Een echt Alkmaars kerstpakket!

Een echt Alkmaars kerstpakket! 6 december, 2018 – Alkmaar Genieten van het beste van Alkmaar. Ben jij opzoek naar een lokaal en nieuw kerstpakket? Klaar met de standaard pakketten voor…