IMG_7729 2

Algemene voorwaarden Bierkout voor bedrijven.

1.        Identiteit van de ondernemer en contactgegevens.

 

Bierkout

Gevestigd te Castricum

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam

KvK-nummer 72749601

Adres: J.H. van Kinsbergenstraat 24, 1901 WT Castricum

Btw-nummer NL859223036B01

2.        Onze producten

2.1       Om onze artikelen te kunnen bestellen, dient u minimaal 18 jaar oud te zijn. Ook degene die onze artikelen in ontvangst neemt dient minimaal 18 jaar oud te zijn.

2.2       De prijzen van onze producten vermelden wij op de door u aangevraagde offerte.

De prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders is vermeld. Er kunnen afleveringskosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van het aantal producten dat u bestelt. Als de producten een waarde hebben van meer dan € 90,- vervallen de afleveringskosten. Wanneer de waarde van de producten minder zijn dan € 90,- zal er € 5,- afleveringskosten in rekening worden gebracht exclusief btw. Indien u daarmee akkoord gaat, bent u de totaalprijs inclusief afleveringskosten verschuldigd.

3.        Aflevering

3.1       De bezorging wordt uitgevoerd door Bierkout zelf. In de bevestigingsmail treft u de verwachte afleverdatum aan. Deze staat vast op de factuurdatum plus maximaal 3 dagen, tenzij anders overeengekomen. Er zal altijd binnen de aangegeven tijd geleverd worden. Wanneer er wordt aangegeven door u dat er binnen 1 dag geleverd moet worden zal er € 25 euro afleveringskosten in rekening worden gebracht.

3.2       Diegene die de bestelde producten in ontvangst neemt, dient minimaal 18 jaar te zijn. De bezorger/bezorgster kan vragen naar een identiteitsbewijs. Indien er geen persoon van 18 jaar of ouder aanwezig is om het in ontvangst te nemen, is de bezorger genoodzaakt om de bestelde producten terug te nemen.

4.        Herroeping voor bedrijven.

4.1       Een bedrijf kan overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen herroepen. Wij mogen u vragen de reden hiervan bij ons te melden, echter bent u niet verplicht deze aan ons te geven.

4.2       De genoemde bedenktijd gaat in wanneer de bestelde producten zijn geleverd op het door u aangegeven adres.

4.3       Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan het product en de verpakking. U zult het product slechts uitpakken om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.  Het product zal behandeld en bekeken worden zoals dat gebruikelijk is in een winkel.

5.        Overeenkomst en betaling

5.1       De overeenkomst komt tot stand wanneer u via de mail/telefoon/mondeling akkoord geeft over de gestelde voorwaarden.

5.2       De betaling moet 14 dagen na de factuurdatum zijn gestort op de rekening: (NL 07 KNAB 0257 7818 38). Bij betaling na de vervaldatum wordt het wettelijk toegestane rentepercentage in rekening gebracht.

5.3       Bij betaling na de vervaldatum wordt het wettelijk toegestane rentepercentage in rekening gebracht.

IMG_7729 2

Social

© Bierkout 2019

Info


Bierkout

J.H. van Kinsbergenstraat 24

1901 WT Castricum

 

info@bierkout.nl